Kaymaçina (Rumeli Tatlısı)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
askitom
Uzman Üye
Uzman Üye
Mesajlar: 3047
Kayıt: Cum Mar 02, 2007 11:13 pm
Konum: "K"O"N"Y"A"
Zodiac:

Kaymaçina (Rumeli Tatlısı)

Mesaj gönderen askitom » Pzr Kas 18, 2007 5:33 pm

Malzemeler
1 kg süt
7 yumurta
2 su bardağı şeker


Yemeğin Tarifi
Yumurtaların hepsini bütün olarak şekerle köpük köpük olana kadar çırpın. Süt ilave edip çırpmaya bir müddet daha devam ederek pişirmek için tercihen cam bir kaba koyup orta hararetli fırına atın.
1 saat kadar (tatlının üzerinde kahverengi gözenekler meydana gelene kadar) pişirdikten sonra soğutup servis yapın.
En son askitom tarafından Cum Kas 11, 2011 6:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.





Paylaş



Resim
BENDEN AYRI İKİ BEDENDE YAŞAYAN İKİ CANIM DAHA VAR

Kullanıcı avatarı
CimCime66
Uzman Üye
Uzman Üye
Mesajlar: 2204
Kayıt: Çrş May 16, 2007 4:30 pm
Konum: Almanya..
Zodiac:

Mesaj gönderen CimCime66 » Cmt Kas 24, 2007 8:22 pm

payla$imin iCin saoLasin :)
En son CimCime66 tarafından Cum Kas 11, 2011 6:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
biberiye
Uzman Üye
Uzman Üye
Mesajlar: 4879
Kayıt: Sal Eyl 25, 2007 1:16 am
Konum: Almanya
Duygudurum:
Zodiac:

Re: Kaymaçina (Rumeli Tatlısı)

Mesaj gönderen biberiye » Sal Oca 20, 2009 4:13 pm

emegine saglik. askitom sen hic denedin mi, tadi nasil? sadece yumurta süt seker, ilginc geldi...
Resim

Cevapla

“Sütlü Tatlılar” sayfasına dön